GAMBAR MANAKAH YANG MERUPAKAN “PASANGAN SUAMI ISTERI”? JAWAPAN KAMU BOLEH MENENTUKAN SIKAPMU DALAM PERCINTAAN! 99.9% TEPAT!

Dari ke-empat gambar ini, yang manakah yang merupakan “pasangan suami isteri” menurut kamu?

 

Jawapan mu boleh menilai pandangan mu terhadap jodoh loh!

Yuk mari dicuba, pilih dan lihat apa berapa besar kharisma cinta yang kamu miliki daripada jawapan.

 

 

 

A. Gambar A adalah Pasangan Suami Isteri.

Jika jawapan mu A, maka kamu tingkat kharisma cinta mu 50. Kamu sangat santai dan kelihatan biasa saja jika membincangkan soal jodoh.Apabila melihat lawan jenis, kamu akan bersikap biasa saja dan melihat semuanya seperti orang biasa.

Sikap mu soal cinta terlalu sejuk. Jika kamu benar-benar sedang tertarik pada seseorang, ingatlah untuk lebih perhatian dan sering berkorban agar si doi pun peka dan tertarik juga sama kamu! Sekali nempel, hubungan kalian akan kuat banget!

 

B. Gambar B adalah Pasangan Suami Isteri.

Jika jawapan mu B, maka kharisma cinta yang kamu miliki adalah 100. Tidak kira lelaki atau wanita, kamu sangat gampang bergaul dengan orang lain, dan kamu juga tahu kalo kamu disukai oleh banyak orang. Di mata si doi, kamu orang yang berespon cepat, yang boleh memiliki kamu adalah orang yang beruntung. Anda juga pintar kalo soal cinta! Bahkan kamu juga seperti mempunyai ilmu sihir, si doi rela lakuin apa aja demi kamu!

Cara mu berfikir dan bekerja juga sangat cerdik dan tepat, kamu adalah seorang pekerja berdaya tahan. Membuat orang merasa aman di samping mu. Jika kamu ada masalah, kamu tidak perlu meminta bantuan, sudah banyak orang yang akan terus menolong!

 

C. Gambar C adalah Pasangan Suami Isteri.

Jika jawapan mu C, maka tahap kharisma cinta mu 200. Personaliti mu sangat polos dan sederhana, jadi orang yang bersama mu akan selalu bahagia, mereka tidak perlu bimbang dan cemas kerana kamu tidak perhitungan dan tidak akan menipu mereka!

Jadi di mata doi, kamu dianggap sebagai yang terbaik, jika ada masalah, mereka akan mencarimu untuk bercerita. Kamu memberikan kehangatan bagi banyak orang, dan menjadi pendengar yang baik. Banyak orang yang suka melekat pada mu dan kagum terhadap mu!

 

D. Gambar D adalah Pasangan Suami Isteri.

Jika jawapan mu D, maka kharisma cinta yang kamu miliki adalah 99. Anda adalah orang yang sangat berpotensi kalo soal cinta. Anda kelihatan agak ceroboh, namun daya tarik mu terhadap lawan jenis sangat lah kuat!Mungkin kamu tidak akan menyedari, banyak orang yang suka bergurau pada mu, mereka sebenarnya diam-diam suka padamu!

Namun kamu harus hati-hati juga, jangan melakukan kesalahan yang sama berulang kali terhadap doi, jika tidak, dia boleh merasa capek juga.

Nah, kalo sobat Cerpen yang mana nih kira2? Tulis di komen yah!

 

Sumber: womenclub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *