Terbongkar!! Kisah Malam Jumaat Yang Tidak Patut Didedahkan !!

1. Dahsyatnya Malam Jumaat

Malam itu malam Jumaat. Kassim ingin beristirahat awal bersama isterinya, dia fikir dia akan dapat banyak ganjaran jika berbuat begini. Ganjaran paling nyata ialah hakikat dia kini sudah mempunyai lapan orang anak: empat daripada mereka masih kecil lagi. Yang bongsu masih lagi menyusu “Malam ini kita tidur awal. Malam jumaat” kata Kasim pada Ani, isterinnya yang sedang menyusu anak bongsu mereka. “Tak boleh bang. Sebab anak anak kita masih belum tidur, nanti saya tidur kan mereka dulu.”

“Baiklah awak uruskan mereka. Abang akan ke bilik sebelah membaca Al-Quran,” balas Kassim, sambil ke bilik air mengambil wudhuk, setelah mendapatkan songkok. Kitab Al-Quran dan meminum seteguk air sejuk Kassim bersedia untuk memulakan kerja ibadahnya.

“BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..” “Bang anak? Anak dah tidur..” Terkejut Kassim mendengar suara Ani yang membawa khabar baik kepadannya dalam jangkamasa yang begitu singkat. “SODAQALLAHULAZEEM..” Tu lah dahsyatnya malam Jumaat..

2. Kasut di Malam Pengantin

Seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam. Malangnya, kasut untuk perkahwinannya telah hilang. Nasib baik adik perempuannya ada sepasang kasut dan meminjamkan kasut itu kepadanya. Macam mana pun kasut itu sempit dan tak berapa muat untuk dipakai oleh pengantin perempuan. Sebab dah tak ada kasut lain, maka terpaksalah pengantin perempuan memakai kasut tersebut.

Sepanjang majlis itu pengantin perempuan terpaksa menahan sakit, tapi dia masih dapat mengontrol kejelitaan ditengah majlis itu.

Sebaik tamat majlis bersanding, pengantin lelaki dan perempuan masuk ke dalam bilik tidur. Perkara pertama yang hendak dibuat oleh pengantin perempuan ialah menanggalkan kasut milik adiknya itu. Kakinya pedih tak tertahan. Ketika itu keluarga lelaki dan perempuan berada tidak jauh dari bilik tidur mereka. Alangkah terperanjat mereka bila mendengar bunyi suara perempuan mendengus dan mengerang kesakitan dari bilik pengantin. Tiba-tiba terdengar pengantin lelaki berkata, “Osshh! Ketatnya!”.

Keluarga pengantin perempuan dengan bangga berkata kepada keluarga sebelah lelaki,

“Kan saya dah cakap, anak perempuan saya tu masih dara lagi..”

Tak berapa lama kemudian terdengar pengantin perempuan menjerit kesakitan. Pengantin lelaki berkata, “Akhirnya dapat juga cabut. Jangan takut sakit sikit

je sayang..”

Kedua-dua keluarga bertambah hairan bila terdengar pengantin lelaki berkata, “Mari cuba yang satu lagi. Yang ni abang rasa mesti lebih ketat. Jangan takut, kita buat perlahan-lahan. Sayang, tahan ye..”

Keluarga kedua belah pihak berpandangan kehairanan..

Teruskan Selongkar…

3. Lelaki Hamil

Seorang lelaki yang badannya gendut naik keretapi. Penumpang pada ketika itu sangat penuh maka lelaki gemuk itu terpaksa berdiri. Tiba-tiba die berasa ada yang menyonggolnya lalu lelaki itu pun melihat ke belakang. Ooo.. ada seorang ibu hamil sedang berdiri. Melihat wanita hamil itu maka lelaki gemuk itu bertanya..

Lelaki Gemuk: “Hai, akak bunting ya?”

Ibu Hamil: “Takdelah! Sudah tahu tanya lagi.” (kata wanita itu yang kesal dengan cara lelaki tersebut bertanya)

Lelaki Gemuk: “Isinya orang ya kak?”

Ibu Hamil: “Ya!” (dengan nada bengang lalu dia pula bertanya) “Encik pun bunting ya?”

Lelaki Gemuk: “Ya! Hahahahaaa!!”

Ibu Bunting: (kerana berasa jawapan lelaki itu tidak sopan, die pertanyaannya) “Isinya orang ya?”

Lelaki Gemuk: “Bukan, isinya anak gajah! Hahahaa!!”

Ibu Buting: (Terkejut, lalu ketawa juga, hahahaa)

Lelaki Gemuk: “Laa kenapa akak ketawa?”

Ibu Bunting: “Oh isinya anak gajah ya, patutlah belalainya terkeluar.” (sambil menunjuk seluar lelaki yang lupa dikancing)

4. Menjalani Malam Pertama Pengantin

Seorang lelaki bernama Baskon yang baru saja menjalani malam pertama bersama isterinya, menceritakan tentang kemuskilannya kepada seorang kawan, Abon.

Wah, gila juga! Ternyata memang benar,” ujar Baskon, “Kebiasaan yang sering kita lakukan ketika masih bujang, boleh berulang pada malam pengantin.”

“Sebenarnya apa yang berlaku semalam?” si Abon ingin tahu.

“Begini. Kau kan tau kalau sewaktu bujang aku suka melanggan perempuan.”

“Ho oh.”

“Nah, terus malam pengantin semalam, setelah selesai melakukan hubungan, tanpa sengaja aku memberikan wang RM100 pada isteri aku.”

“Wah, gila kau!” Abon terperanjat, “Bagaimana? Isteri kau marah?”

“Itulah masalahnya,” Baskon menjawap, “Dia malah memberikan pulangan wang RM 25 kat aku!”

“Kok macam biasa aja isteri kamu”… Baskon Terdiam

5. Cari Yang Spesial

Nak di jadikan cerita, ada la sorang kaya baru, asalnya di kampung. Waktu dia susah dulu, teringin sangat dia nak pi KL, so lepas dah jadi kaya, tanpa membuang waktu, dia pun ke KL. Pasai banyak duit, dia pun bawak la sorang body guard merangkap pembantu peribadi. Di KL, dia menginap di KL International Hotel. Sampai di sana lebih kurang pukul 10:00 pagi, perut dia pun agak berkeroncong sikit la. Selepas check-in, dia bagi tau kat pembantu dia.. O.K.B (Orang Kaya Baru): “Mat.. aku lapag ni, belikan aku mee yang spesial satu.”

Mat: “Oke Boss.. Tapi mee yang spesial tu macam mana Boss?” O.K.B: “Ishk.. Hang niii, mee yang spesial tuu.. Pakai telog dua biji laa..” Mat: “Ooooo.. Siap Boss..” Lepas tu makan la si O.K.B mee spesial tu. Mai time pukul 3:00 petang, perut O.K.B tu berkeroncong lagi. Lalu dia panggil pembantu dia tu.. O.K.B: “Mat..!Aku lapag nihh, pi beli nasi goreng spesial satu.” Mat: “Nasi goreng spesial? Yang pakai telog dua tu Boss?” O.K.B: “Waaaa, dah pandai dah hang Mat, no? Cukup tau aku punya taste..”

Mat: “Mesti laa Bosss. Bagi saya 10 minit saja Bosss..” Lepas siap makan, O.K.B tu tertidur la sampai maghrib. Dia pun terbangun pasai air-cond sejuk sangat. Pasai dah tidog sepetang dah, dia pun susah la nak tidog lagi. Tak tau nak buat macam mana ngan sejuk lagi, dia pun panggil pembantu dia lagi. O.K.B: “Mattt!!” Mat: “Yaaaa.. Boss..” O.K.B: “Mai sini sat..” Mat: “Ada apa Boss?” O.K.B: “Mat…’adik’ aku minta laaa..” (dgn nada berbisik) “Hang pi cari awek yang spesial kat aku sorang, yang spesial tau!” Mat: (sambil tergaru-garu kepala) “..oke Boss!”

Si Mat ni mana la tau pasai awek-awek yang boleh ‘pakai’ ni. Tapi, Boss punya pasai dia pun pi la cari jugak. Sejam kemudian dia pun pi la hantar satu awek untuk Boss dia. Mat ni pun standby la kat luar bilik, mana nak pi tau takut-takut pencegah maksiat mai. Pas lima minit awek tu masuk dalam bilik Boss dia tiba-tiba dia dengar suara yang kuat dari dalam bilik.. O.K.B: “MATTTT!!” Mat: “Ada apa Boss??” O.K.B: “Pasai pa hang cari bapok kat akuuuuu.. Aku kan kata awek..?” Mat: “Laaa.. Tadi Boss kata cari awek yang spesial.. Boss selalu kata yang spesial tu mesti telog dua..” O.K.B: “..????”

6. Isteri Pandai Bermain Seks

Seorang lelaki menghampiri rumah jirannya dan mengetuk pintu. Ketika wanita muda tuan rumah itu membuka pintu, lelaki itu bertanya, “Cik Puan… adakah cik puan pandai bermain seks?”

Kerana terkejut, wanita muda itu menghempas pintu rumahnya dengan perasaan marah. Namun, lelaki itu tetap mengetuk pintu rumah tadi dan bertanyakan soalan yang sama. Kali ini wanita muda itu menjerit sekuat hati sambil mengusir jirannya yang tidak senonoh itu.

Malamnya, wanita itu telah menceritakan kejadian memalukan siang tadi kepada suaminya. Suaminya berjanji akan menunggu lelaki biadap itu keesokan harinya jikalau dia datang lagi.

Ternyata benar, keesokan harinya lelaki yang sama datang lagi dan mengetuk pintu. Wanita itu segera membuka pintu sementara suaminya bersembunyi sambil memegang senapang.

Lelaki itu terus bertanya, “Cik Puan… Cik Puan ni pandai tak main seks?”

“Mestilah pandai.. kenapa encik bertanya soalan ini?” jawab wanita itu dengan berani.

“Baguslah kalau pandai…” kata lelaki itu, “Kalau begitu.. puaskanlah suami cik puan dan beritahu dia supaya menjauhi isteri saya!!!”

Sumber : selongkar10.blogspot

Kredit: mulutmanisviral dot com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *